waar wij de basis voor de toekomst
op handen dragen

Opvang

Bij ons op school / in het Kulturhus hebben wij voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang.

Tussenschoolse opvang (overblijven).
Voor kinderen bestaat de mogelijkheid om op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tijdens de middagpauze gebruik te maken van de tussenschoolse opvang. De schooldirectie is zowel organisatorisch als inhoudelijk verantwoordelijk. De overblijfkrachten Petra en Astrid zijn uitvoerend verantwoordelijk.
 
Kosten
Het overblijven kost €2,30 per kind per keer.
U ontvangt ongeveer 6x per jaar een rekeningvan de TSO die U via de bank kunt betalen.
Voor meer informatie kunt u terecht bij een van de overblijfkrachten Petra (06 - 52 34 38 11) en Astrid (06 - 45 19 80 99).

Locatie
De kinderen die gebruik maken van de tussenschoolse opvang eten in het in vrije lokaal in het Kulturhus of in de eigen klas. Wij verzoeken u uw kind geen snoep mee te geven.

In verband met de verantwoordelijkheid van de overblijfkrachten naar de kinderen die overblijven, mogen niet-overblijvers niet eerder dan 13.05 uur het speelplein op komen.

Aan- en afmelden
Omdat het voor ons belangrijk is te weten welk kind overblijft, dient u wel dagelijks door te geven of uw kind overblijft. Dit moet via een mailtje op adres: tso@bijenveld.com
Aanmelden moet uiterlijk één dag van tevoren en uiterlijk vóór 20.00u 's avonds.

Kinderen die op vaste dagen overblijven kunnen dit eenmalig doorgeven en dan worden ze op een vaste lijst gezet.
U hoeft ze dan niet iedere keer weer aan te melden.
Alleen als ze afwezig of ziek zijn afmelden op hetzelfde mailadres: tso@bijenveld.com.


Voor-en naschoolse opvang bij Partou. 
In het Kulturhus bieden wij naast dagopvang ook voorschoolse en buitenschoolse opvang aan. Kom je ook eens een kijkje bij ons nemen? Omdat een schooldag soms best vermoeiend kan zijn, staat lekker ontspannen en het maken van plezier bij ons voorop. Dat betekent dat je kunt meedoen met de activiteiten van de dag, maar ook rustig een boekje kunt of lekker kunt chillen met je vrienden. Ons team enthousiaste medewerkers biedt elke dag verschillende activiteiten aan in de thema's Muziek, Bewegen en Naar Buiten. Voor alle leeftijdscategorieën zijn uitdagende activiteiten beschikbaar. In de vakanties doen we er nog een schepje bovenop met ons vakantieprogramma. Ook organiseren we regelmatig leuke workshops en gaan we er samen op uit. Bij Partou vinden we eigen inbreng van de kinderen ook heel belangrijk. Bij het bedenken van de activiteiten, uitjes en workshops mogen de kinderen daarom met ons meedenken.
 
Meer informatie over onze vestiging vindt u op www.partou.nl/reusensestraat Wilt u direct inschrijven of meer informatie neem dan contact met ons op via 024 663 1411  of stuur een e-mail naar reusensestraat@partou.nl.