waar wij de basis voor de toekomst
op handen dragen

Stichting Samen Overblijven Op School (Soos)

De tussenschoolse opvang (TSO) wordt verzorgd door Stichting SOOS. De dagen waarop het mogelijk is om over te blijven zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Onze medewerkers eten samen met de kinderen tussen de middag en houden toezicht tijdens het buiten spelen. Ze zorgen voor een fijne tijd met de kinderen in de middagpauze en een sfeer die aansluit bij wat op school gebruikelijk is. Af en toe zorgen we voor een extra activiteit in de vorm van een sportieve of creatieve workshop. Kinderen nemen zelf hun eten en drinken van huis mee. SOOS vindt gezonde voeding belangrijk. Dat betekent dat u gewoon belegde boterhammen, een beker melk of water en een stuk fruit of groente mee kunt meegeven.

Medewerkers
SOOS werkt op school met een team bestaande uit een coördinator en enkele vrijwilligers. De coördinator is Bianca Geutjes. Zij is bereikbaar via bianca.geutjes@stichtingsoos.nl of 06-23274182.

Inschrijven

Alle kinderen die overblijven moeten ingeschreven zijn bij Stichting SOOS. Dit gaat via de website www.stichtingsoos.nl. Rechtsboven via MijnSOOS kunt u inschrijven. U schrijft elk schooljaar opnieuw in. Dit kan vanaf 1 augustus. Wij zorgen ervoor dat alle studiedagen en andere vrije dagen/bijzondere momenten in het rooster verwerkt zijn en buiten het contract blijven. U betaalt alleen voor de overblijfdagen. De informatie die vanuit school in de zomer beschikbaar is nemen we mee. Tussentijdse veranderingen die zich tijdens het schooljaar nog voordoen niet.

MijnSOOS

Om in te schrijven maakt u een eigen account aan via MijnSOOS (rechtsboven op onze website). U voegt uw kind(eren) toe aan uw account en vraagt voor uw kind(eren) de opvang aan. U vindt in uw account de afgesproken opvangmomenten en de facturen terug.

Aan-, afmelden, wijzigen of stoppen

Kinderen met vaste opvangdagen zijn standaard aangemeld voor de opvang. Komt uw kind een keer niet, dan geeft u dat aan via een Whatsapp bericht of korte mail aan de coördinator. Werkt u met een strippenkaart dan kunt u uw kind aanmelden voor de dagen dat hij/zij komt. Dit doet u ook door een Whatsapp bericht of mail te sturen aan de coördinator. Een wijziging of stopzetting van een overeenkomst kunt u per mail aangeven bij de coördinator.
Voor al uw overige vragen of opmerkingen over het overblijven kunt u ook terecht bij de coördinator. Voor vragen over de facturering kun u het beste een mail sturen aan fin.admin@stichtingsoos.nl. U krijgt dan binnen 5 werkdagen antwoord op uw vraag.
In verband met de verantwoordelijkheid van de overblijfkrachten naar de kinderen die overblijven, mogen niet-overblijvers pas vanaf 13.05 uur het speelplein op komen.