waar wij de basis voor de toekomst
op handen dragen

Stichting Nido

Onze opvangorganisatie: Nido
De tussenschoolse opvang (TSO) wordt verzorgd door Nido kindvolgende opvang (voorheen stichting SOOS). Met een team van betrokken vrijwilligers wordt er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag samen gegeten en gespeeld tijdens het overblijven. Kinderen nemen zelf hun eten en drinken van huis mee.  
Dit alles gebeurt onder het toeziend oog van onze coördinator: Bianca Geutjes. Zij is bereikbaar op 06-82062466 of via bianca.geutjes@nidokinderopvang.nl. Alle vrijwilligers zijn in het bezit van een VOG en krijgen een basistraining. Ook zullen zij een cursus Eerste Hulp Tijdens Overblijven (EHTO) moeten afronden. Ook zijn de TSO krachten op de hoogte van het pedagogisch beleid dat nido breed wordt uitgedragen.

Ruimte voor bewegen en workshops
Verschillende momenten per jaar worden er workshops en/of sport- en beweegactiviteiten georganiseerd. Deze momenten worden gegeven door een externe partij of de vrijwilligers gaan zelf aan de slag. Zo zijn er maskers gemaakt met carnaval, is er 6 weken lang sportles of een ochtend stoeigym, wordt er meer verteld over groente en fruit of is er aandacht voor gezonde voeding en waterdrinken. Dit zijn kleine voorbeelden van de gevarieerde overblijfmomenten die de tussenschoolse opvang organiseert. 

Aan- en afmelden
Via 'voor ouders -> inschrijven' op de website Home - Nido Kinderopvang kan er een account worden gemaakt om zo gebruik te maken van de tussenschoolse opvang. Hier kan er gekozen worden voor een strippenkaart of voor vaste opvangdagen. Voor gescheiden ouders is er een mogelijkheid om twee aparte accounts aan te maken.
Indien je kind incidenteel geen gebruik maakt van de tussenschoolse opvang, verzoeken wij dit via de app of evt. per mail door te geven aan de TSO-coördinator. Ook als je kind een keer bij een vriendje wilt gaan eten, dien je dit te melden. Als dit niet gebeurt, dan blijft je kind 'gewoon' op school over. 

Reglement en financiële afhandeling
Op onze locaties werken we altijd met zoveel mogelijk mensen samen om het overblijven op een veilige en vertrouwde manier te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een reglement opgesteld dat hier terug te lezen is.
Er kan gekozen worden voor vast overblijven of voor een strippenkaart. Bij de aankoop van een strippenkaart wordt het verschuldigde bedrag de eerste dinsdag van de maand afgeschreven. Wanneer er geen gebruik meer wordt gemaakt van de strippenkaart, krijg je dit bedrag terug wanneer dit hoger dan €5 euro is. In dit document is meer te lezen over onze financiële afhandeling. Voor vaste opvang betaal je altijd. Ook als je kind(eren) niet aanwezig zijn. Vragen met betrekking tot de facturering kunnen gesteld worden via fin.adim@nidokinderopvang.nl 

Contactgegevens nido
U kunt ons bereiken via info@nidokinderopvang.nl of op telefoonnummer 024-3503874. 
Voor verdere en meest recente informatie verwijzen wij u graag naar de website: Home - Nido Kinderopvang